RF Akadémia – Szaktanfolyamok

Cégünk tervezőirodai tevékenységére és tapasztalataira alapozva 2004. óta nyújt szaktanfolyamokat, technikusi szinttől fejlesztőmérnöki szintig terjedően. Arculatrunkra jellemző, hogy nem előre kidolgozott modulokat kínálunk, hanem a kompetenciaterületeinkre alapozva teljes mértékben egyedi igények szerint, Megrendelőinkkel szorosan együttműködve állítjuk össze a tematikát. Más szóval: nincs két egyforma tanfolyamunk.

A fentiekből következően egy tanfolyam időtartama is rugalmas lehet, egy naptól akár több hétig is tarthat. Hasonlóképpen, a létszámot illetően sincs korlát, de célszerűségi okokból javasoljuk, hogy a résztvevők száma ne haladja meg a 15 főt.

Kompetenciaterületeink:

  • Rádiófrekvenciás mérőműszerek és tartozékaik (spektrumanalizátorok, mérővevők, vektor-hálózatanalizátorok, rádióanalizátorok, nagyfrekvenciás oszcilloszkópok, teljesítménymérők, különféle mérőfejek)
  • Rádiófrekvenciás mérőeszközök (iránycsatolók, szűrők, hibridek, antennák, erősítők, csillapítók, teljesítményosztók)
  • Általános célú fejlesztőműszerek (oszcilloszkópok, jel- és függvénygenerátorok, impedanciaanalizátorok, hangfrekvenciás analizátorok)
  • Rádiótechnikai mérések (különféle aktív és passzív eszközök, rendszerek bemérése, jellemzése, kábelhiba-hely mérés, terepmérések)
  • Műsorszóró rendszerek (analóg FM, analóg TV, DVB-T/S/C, DVB-T2/S2/C2, DAB/DAB+/T-DMB, DRM és DOCSIS szabványú mérés- és rendszertechnika)
  • EMC rendszer- és méréstechnika (sugárzott és vezetett zavarok, illetve immunitás mérése autóipari, fogyasztóelektrinikai és katonai területeken, EMI-mérővevők)
  • Mobiltelefon-rendszerek méréstechnikája (GSM/GPRS/EDGE, WCDMA/HSUPA/HSDPA, LTE és 5G rendszerek fizikai rétegében végzett mérések)

ÁRAK ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: KÉRJÜK, VEGYÉK FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!